GRAD POŽEGA
E-REFERENDUM
Za registrirane korisnike
E-mail:
Lozinka:
Još niste registrirani?

Prije bilo kojeg projekta bitnog za našu lokalnu zajednicu, želimo čuti što naši građani o tome misle.

Što je E-referendum?

E-referendum je način da građani sudjeluju u raspravi o ulaganjima i trošenju javnog novca na području Grada Požege. Ovdje postavljamo pitanja na koja građani daju svoje mišljenje. Vodstvo Grada Požege uzet će u obzir mišljenje svakog našeg sugrađanina.

E-referendum je savjetodavne prirode i nije obvezujući. O projektima odlučuje prvenstveno Gradsko vijeće Grada Požege, ali E-referendum nam daje uvid u želje naših građana i rezultati će svakako biti uzeti u obzir prilikom donošenja odluka.

Tko može sudjelovati?

Svaki građanin koji stanuje na području grada Požege. Iako glasati mogu i maloljetne osobe, u glavni rezultat se ubrajaju samo punoljetni građani, a glasovi maloljetnika se prikazuju posebno. Također, glasati mogu i neki građani koji ne žive u Požegi, ali imaju interesa od naših projekata (npr. oni koji rade, planiraju se doseliti ili planiraju investirati u Požegu). Njihovi glasovi nisu uračunati u glavni rezultat, ali se izdvajaju posebno i uzimaju u obzir.

Može li se glasati više puta na istom referendumu?

Da, ali se neće ubrojiti kao novi glas, već će se samo vaš glas promijeniti.

Molimo Vas da budete iskreni prilikom odgovaranja kako bismo dobili što realniju sliku onoga što naša lokalna zajednica želi. Hvala svima koji sudjeluju u našim ispitivanjima.

Darko Puljašić, gradonačelnik Požege

OK, shvaćam

Ako imate dodatnih pitanja, pošaljite nam upit mailom.

O aplikaciji | Privatnost | Uvjeti korištenja