Srijeda, 12 Veljača 2020 21:41

21. sjednica Gradskog vijeća održat će se 19. veljače 2020. godine

Na idućoj, 21. po redu sjednici Gradskog vijeća Grada Požege, naći će se 15 točaka dnevnog reda. Tako će gradski vijećnici u srijedu 19. veljače raspravljati o prijedlogu Odluke o usvajanju Strategije razvoja turizma Grada Požege od 2020. do 2027. godine, prijedlogu Godišnjeg izvješća o ostvarivanju programa korištenja sredstava od raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske u 2019. godini, prijedlogu Odluke o izmjenama Odluke o raspoređivanju sredstava za rad političkih stranaka i članova izabranih s liste grupe birača zastupljenih u Gradskom vijeću Grada za 2020. godinu.

Pred vijećnicima će se naći i prijedlog Odluke o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Požege, prijedlog Odluke o nekorištenju prava prvokupa za nekretninu u Požegi, u Ulici Julija Kempfa 2/1, kao i prijedlog Odluke o raspisivanju javnog natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Požege (u k.o. Šeovci i k.o. Toranj).

Vijećnici će odlučivati i o prijedlogu Godišnjeg izvješća o ostvarivanju programa korištenja sredstava od raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Požegu u 2019. godini, prijedlogu Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege, o davanju suglasnosti na promjenu naziva Gradske knjižnice i čitaonice Požega, te o davanju prethodne suglasnosti na Statut Gradske knjižnice Požega.

Raspravljat će se i o prijedlogu Odluke o prihvaćanju Programa, te uvjeta i načina provedbe urbanističko-arhitektonskog natječaja za rekonstrukciju Trga Svetog Trojstva, o izmjeni Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora, kao i o prijedlogu Zaključka o korištenju proračunske zalihe za mjesec studeni i prosinac 2019. godine.

Na ovoj će sjednici Gradski vijećnici donijeti i Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Požege u 2020. godini, kao i odluku o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području Grada Požege.

Dnevni red i svi materijali dostupni su ovdje.