Četvrtak, 24 Listopad 2019 12:08

Otvoren je Požega Shopping Capitol

U Požegi je danas svoja vrata otvorio Požega Shopping Capitol koji na 4.200 kvadratnih metara donosi novu trgovinu prehranom, kao i druge zakupce iz neprehrambenog sektora - SPAR, Bipa, Intersport, Pepco, kafić Tutto bene te frizerski salon Style, dok će trgovina TEDi svoja vrata kupcima otvoriti do kraja mjeseca. Kupci danas mogu iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja, kao i uživati u zabavnim sadržajima za najmlađe.

- Drago mi je da ste prepoznali Požegu kao grad gdje se isplati ulagati i graditi, a posebno mi je drago zbog 50 novih radnih mjesta koja su ovdje otvorena. Zajedno, u partnerskim odnosima dajemo još jednu dodanu vrijednost gradu Požegi, a ovo je jedan centra za koji vjerujem kako ćemo doista uživati. Konkurencija je uvijek dobra i nadamo se kako će i ostali centri i poslovni partneri koji žele razvijati poslovanje u Požegi, prepoznati potencijale našeg grada. - naglasio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Capitol Park brand je dio portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group s partnerima i investitorima iz cijelog svijeta aktivno surađuje i na ostalim projektima, kako u Velikoj Britaniji, tako i u jugoistočnoj Europi. Ovo je četvrti trgovački centar u Capitol Park portfelju koji Poseidon Grupa otvara u Hrvatskoj . U srpnju je otvoren Capitol Park u Križevcima, a do kraja godine bit će otvoreni u Kutini i Zadru.

- Ono što je za svaki ovakav projekt od iznimne važnost i i ono po čemu se naš brend ističe je lokacija koja je ključ uspjeha i koja omogućuje našim zakupcima i poslovnim partnerima postizanje iznimnih rezultata, a kupcima neusporedivo shopping iskustvo. Capitol Park nastoji postati prepoznatljiv simbol u svakom gradu, pa se tako toplo nadamo da će to biti slučaj i u Požegi te da će Shopping Capitol Požega postati nova destinacija za shopping i zabavu za kupce kako u Požeško-slavonskoj, tako i u okolnim županijama. – rekla je Ivana Rajković, direktorica portfelja „Poseidon Group“.

SPAR Hrvatska danas je u sklopu Shopping centra Capitol svečano otvorio svoju prvu trgovinu u Požegi, a za kupce će u novom SPAR supermarketu prilikom otvorenja biti organizirane i brojne pogodnosti. U supermarketu koji se prostire na 1.480 kvadratnih metara kupcima će na usluzi biti 40 djelatnika, a radno vrijeme supermarketa je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat te nedjeljom od 8 do 21 sat.