Subota, 20 Srpanj 2013 13:42

Odbojka na pijesku - Požega Open 2013

Već drugu godinu za redom na požeškim bazenima igra se Otvoreno prvenstvo Požege u odbojci na pijesku „Požega Open 2013“ u organizaciji OK „Sokol“.

Tijekom cijeloga tjedna svi zainteresirani mogli su se putem Facebooka prijavite za ovo natjecanje, a svoje je sudjelovanje danas potvrdilo preko 20 parova. Natjecanje se odvija u muškim i ženskim kategorijama, a trajat će do ranih večernjih sati.

Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Mario Pilon naglasivši kako će Grad Požega raditi na unaprjeđenju i razvoju sporta u našem gradu kako bi idućih godina bilo još više mladih zainteresiranih za ovakve sportske događaje.

U muškoj kategoriji prvo mjesto osvojili su Ivan Džeba i Žan Budim, drugo mjesto Marin Androić i Vladimir Smiljanić, dok je treće mjesto pripalo Martinu Bušiću i Dini Žiška. Mladim nadama proglašeni su Luka Čuljak i Marko Puntarić. U ženskoj kategoriji najbolje su bile Katarina Horvatović i Ana Đurčević, drugo mjesto osvojile su Iris Ivaniš i Daria Banožić, a treće Ivana Blažević i Petra Banović dok su mlade nade Ivana Nekić i Eva Stapić. 

Vezani sadržaji