Tražilica

Pozdravna poruka gradonačelnika grada Požege

gradonacelnik vedran neferovic

Poštovane Požežanke i Požežani, gospođe i gospodo!

Dobrodošli na službene internetske stranice Grada Požege, administrativnog sjedišta  Požeško-slavonske županije, koji je kroz svoju gotovo osam stoljeća dugu povijest bio i ostao vjersko, vojno, obrazovano, opće kulturno i gospodarsko sjedište.

Požega je zaslužila to ne samo prekrasnim zemljopisnim položajem, već i svojim stanovnicima. Tijekom dugih vremena bilo je u njoj toliko umjetnika, znanstvenika i  političara da ju to svrstava među značajnije gradove hrvatskog i europskog okruženja. Suvremenost im duguje, a osim ponosa nama to predstavlja i obvezu da Požegu učinimo još boljom.

Kao gradonačelnik, a zapravo tek prvi među jednakima, zadatak mi je zalagati se i ostvarivati sve one zadatke, programe i ciljeve kojima ćemo zajedničkom snagom sačuvati i njegovati sve postignuto i učiniti korak bliže svemu što će naš grad učiniti boljim i prosperitetnijim, kako bismo svi mi njegovi građani imali u njemu dobar život, a mladi naraštaji dobar temelj koji će naslijediti za budućnost.  

Sva vaša pitanja kao i sve dobronamjerne savjete, prijedloge i ideje rado ću prihvatiti i svu svoju energiju bezrezervno posvetiti razvitku naše Požege.

Vedran Neferović, gradonačelnik

Facebook Slider Likebox